Kevättä, opiskelija-elämää ja kymria

Wales

Vasta pari lomapäivää takana ja olemme jo ehtineet syödä opiskelijalounaan Imperial Collegessa, tutustumaan hiukan kymrin kieleen ja ihailemaan kevätloistoa niin Hyde Parkissa kuin Taff-joen rannoilla Cardiffissa. Löysimme myös muutaman mutkan kautta Wimbledoniin ja melko lyhyen harkinnan jälkeen Eevert uskalsi jopa kiivetä Lassen syliin – ja lainata Pirkolle muumilusikkaansa. Lontoon keskustan alueella tuntuu olevan entistä enemmän ihmisiä joka paikassa, mutta Wimbledon vaikutti viehättävältä alueelta ja parin tunnin junamatkan päässä oleva Cardiff tavallisena perjantaina hiljaiselta pikkukaupungilta. (Cardiffissä kävimme, koska Pirkolta puuttui maabongausmielessä vielä Wales.)

Taff-joki Cardiffissa

Hotellimme sijaitsee Westminsterin alueella ja on moderniudessaan kaikkea muuta kuin tyypillinen lontoolainen hotelli, huone on tilava ja valoisa ja television tilalla on vakiovarusteena iMac, jota toki voi käyttää myös televisiona. Lähimmille maanalaisen asemille, Pimlicoon tai Westminsteriin, on ehkä 10-15 minuutin kävelymatka, mutta etenkin Westminsterin asemalle Parlamenttitalon ohitse kävellessä maisemat ovat mahtavat! Maanalaisen käytöstä opimme, että tätä nykyä ainakin meille paras vaihtoehto sen käyttöön oli sijoittaa heti 2×3 euroa Oyster Cardiin ja ladata sille matkarahaa ja kuluttaa sitä sitten kulkemisen mukaan – helppoa ja edullista.

iMac – City Inn Westminsterin televisio ja tietokone
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *