Vuoden matkailuyhteenveto

Tänä vuonna päätimme jättää perinteisen joulukirjeen väliin ja tarjota ystävillemme samat asiat (ja vähän muutakin) uudessa muodossa.
Osa joulukirjeemme perinteistä sisältää on ollut katsaus kuluneen vuoden matkailuun – sen kun voisi melkein väittää olevan yksi harrastuksistamme, eli, tässä sitä:
Maaliskuussa uskalsimme New Yorkiin ensimmäisen kerran syyskuun 11. päivän (2001) jälkeen. Toukokuun alussa avasimme purjehduskauden Kreikan vesillä. Kesälomalla purjehdimme Saaristomerellä, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Ja Pirkon synttärit vietimme tänä vuonna Venetsiassa. Kaikista näistä löytyy kuvia sivumme oikean laidan linkeistä.

Pirkon työmatkat suuntautuivat lähinnä Walldorfiin – kesän mittaan niin usein, että Lassekin pääsi viikoksi nauttimaan sikäläisistä peltonäkymistä (mutta myös hiukan Heidelbergistä). Myös muutamat muut Euroopan lentokentät tuli katsastettua – mutta onneksi matkojen keskipituus pysyi kuitenkin muutamassa päivässä kerrallaan.
Lasse onnistui välttämään noin kaiken matkailun työn puolesta.

Ensi vuodelle suunnitelmia on valmiina vasta talviloman osalta. Kummityttöjen Sadun ja Petran kanssa on tarkoitus viettää lasten hiihtolomaviikko Kap Verdellä (katso säätilatiedot sivun oikeassa alalaidassa!). Ehkä jonkun pienen hiihtomatkankin voisi jossain vaiheessa alkuvuotta tehdä – on noita lomapäiviä päässyt vähän kertymään, nimittäin …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: