Matkavuosi 2004

Artikkeli päivitetty 14.12.2020 (lisätty linkkejä)

Tänä vuonna päätimme jättää perinteisen joulukirjeen väliin ja tarjota ystävillemme samat asiat (ja vähän muutakin) uudessa muodossa.
Osa joulukirjeemme perinteistä sisältää on ollut katsaus kuluneen vuoden matkailuun – sen kun voisi melkein väittää olevan yksi harrastuksistamme, eli, tässä sitä:
Maaliskuussa uskalsimme New Yorkiin ensimmäisen kerran syyskuun 11. päivän (2001) jälkeen. Toukokuun alussa avasimme purjehduskauden Kreikan vesillä. Kesälomalla purjehdimme Saaristomerellä, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Ja Pirkon synttärit vietimme tänä vuonna Venetsiassa.

Maabongausmielessä vain purjehdusmatka Kreikkaan, Dodekanesian saaristoon, oli uusi Travelers’ Century Clubin alue – uusia maita ei tänä vuonna kertynyt.

Pirkon työmatkat suuntautuivat lähinnä Walldorfiin – kesän mittaan niin usein, että Lassekin pääsi viikoksi nauttimaan sikäläisistä peltonäkymistä (mutta myös hiukan Heidelbergistä). Myös muutamat muut Euroopan lentokentät (Bryssel, Nizza) tuli katsastettua – mutta onneksi matkojen keskipituus pysyi kuitenkin muutamassa päivässä kerrallaan. Lasse onnistui välttämään noin kaiken matkailun työn puolesta.

Tags from the story
0 replies on “Matkavuosi 2004”