Viikonloppu Himoksella

Loppiaisen jälkeisen viikonlopun vietimme kummityttöjemme Sadun ja Petran ja Sadun ystävän, Anssin, kanssa Himoksella. Vaikka Espoossa satoi perjantaiaamuna vettä, ja lämpötilat Himoksellakin olivat nollan pinnassa, niin rinteet olivat ihan laskettelukelpoisessa kunnossa. Pirkon ja Lassen ensimmäinen murtsikkahiihdon yritys tänä talvena sen sijaan ei ollut ihan onnistunut – ladut olivat jäisiä ja osin kivisiä lumen vähyyden takia. (Sunnuntai-aamuna Pirkko vaihtoikin sitten jo taas monot lenkkitossuihin).
Muutamia kuvia reissusta löytyy kohta täältä. Petra oli ensimmäistä kertaa elämässään mäessä eikä Sadullekaan lautailukertoja kovin montaa ole kertynyt, mutta hyvin tytöt rinteissä pärjäsivät – Petra tuntui jatkavan laskettelupäiviä unissaankin 😉

Majoituimme, 5 henkeä, Säyrylä 16 -mökkiin, jolle kertyi hintaa 491 Euroa (oikeastaan Satu olisi halunnut asua Himoskotka -mökeissä). Kolmen lapsen/nuoren liput 2 päiväksi ja vuokravarusteet n. 2 vuorokaudeksi maksoivat 279 Euroa – hintatiedot kiinnostivat kovasti Satua ja Anssia, jotka miettivät, että josko vastaavan reissun voisi joskus tehdä kaveriporukalla …

Artikkelin avainsanoja