Miten musta silmä paranee?

Kun toisen kerran saman vuoden aikana onnistun kolauttamaan silmäkulmani siten, että lopputuloksena on musta silmä, niin  päätin dokumentoida paranemisprosessin siten, että kun seuraavan kerran syystä tai toisesta lopputuloksena on musta silmä, niin voin lohduttaa itseäni, että tätä kestää vaan 4 viikkoa, sitten sitä ei enää huomaa …

(Kerrottakoon tässä samalla vielä USA:n sairaalan ensiavussa käynnin hintatasoa kesäkuussa 2012: sairaalan poliklinikkamaksu: n. 100 dollaria, ambulanssikuljetus (muutaman kilometrin matka) poliklinikalle: n. 1000 dollaria. Vertailun vuoksi mainittakoon, että pari vuotta sitten, kun Lasse tarvitsi ambulanssikuljetukset Masalasta Jorviin, niin se maksoi 9 euroa.)

Musta silmä
Klikkaa kuvasta tai tästä nähdäksesi  kuvasarjan 4 viikon ajalta
Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.