Miten musta silmä paranee?

Kuvasarja mustan silmän paranemisestaKun toisen kerran saman vuoden aikana onnistun kolauttamaan silmäkulmani siten, että lopputuloksena on musta silmä, niin toisella kerralla päätin dokumentoida paranemisprosessin siten, että kun seuraavan kerran syystä tai toisesta lopputuloksena on musta silmä, niin voin lohduttaa itseäni, että tätä kestää vaan 4 viikkoa, sitten sitä ei enää huomaa …
 
(Klikkaa kuvaa nähdäksesi  kuvasarjan 4 viikon ajalta.)

(Kerrottakoon tässä samalla vielä USA:n sairaalan ensiavussa käynnin hintatasoa kesäkuussa 2012: sairaalan poliklinikkamaksu: n. 100 dollaria, ambulanssikuljetus (muutaman kilometrin matka) poliklinikalle: n. 1000 dollaria. Vertailun vuoksi mainittakoon, että pari vuotta sitten, kun Lasse tarvitsi ambulanssikuljetukset Masalasta Jorviin, niin se maksoi 9 euroa.)

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.