Tervuren

Musikaalinen liikenneympyrä¤Syksyn toinen työmatka suuntautui Belgiaan, Brysselin liepeille Tervureniin, missä SASin Credit Risk ja tällä kertaa myös Credit Scoring -projekteissa työskentelevät konsultit vaihtoivat kuulumisia. Tällä(kin) kertaa erityisen mielenkiinnon aiheena useissa projekteissa tuntui olevan viranomaisraportointi.
Paitsi kolmipäiväinen kokous (josta perjantain jätän väliin ja palaan Suomeen jo torstaina), ohjelmassa olisi ollut tarjolla kiertokävely Brysselissä (jonka senkin jätin väliin! – onhan sitä tullut siellä joskus käveltyä …) ja illallinen torstaina, mutta toki Finnairin lentokoneruoka päihittää täkäläiset ravintolat :-)
Keskiviikon lounaalla sentään juttelin mielenkiintoisen kolleegan kanssa – siis oikeasti on olemassa ihmisiä, jotka asuvat ja elävät Venetsiassa! Valitteli, että lähes vuoden ympäri kaupungin kansoittavat turistimassat kyllä hiukan haittaavat elämää!

Artikkelin avainsanoja
,