Kesäkuun kuva

Kesäkuun kuva Klaksvik

Kesäkuun kuva on paikasta, jossa kovin moni ei taida olla käynyt, nimittäin Klaksvikistä Färsaarilta. Färsaarilla vierailimme kesäkuussa pari vuotta sitten ja paitsi Torshavnissa kävimme myös tässä saarten toiseksi suurimmassa kaupungissa.

Klaksvikiin lensimme Torshavnista helikopterilla – helikopterit ovat nimittäin Färsaarilla osa paikallisliikennettä ja jos haluat edullisesti päästä lentämään helikopterilla, niin kannattaa lähteä Färsaarille!

Tänä vuonna kesäkuun matkamme suuntautuvat kotimaassa Örön saarelle ja juhannuksena Mallorcan saarelle.

(Jos haluaisit kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.