Mamma Mia ja Allt för Sjön

Mamma Mia 2006

Kävimme viikonloppuna Tukholmassa katsomassa Mamma Mia -musikaalia. Lähtö lauantai-aamuna 10:05 lennolla lumiseen Tukholmaan. Tukholmassa pyrytti lunta ja jalkakäytävät olivat yhtä puuroa, koska auraus ei pysynyt mukana. Lentobussilla St. Eriksplanille, josta Tunnelbanalla Fridhemsplanille ostamaan Slipspecialisten retkiluistelukaupasta Pirkolle retkiluistelukengät ja -luistimet. Ostosretken jälkeen takaisin Fridhemsplanille ja edelleen Mariatorgetille, jossa asuimme Hotel Rivalissa.

retkiluistin kahvilla

Iltapäivällä keskustassa kevyellä shoppailukierroksella mm. Gudrun Sjödenillä, Galleriassa, NK:lla ja Åhlensilla. Iltapäiväteellä Kungsholmenilla ja hotellilla kääntymässä, jonka jälkeen Djurgårdenille musikaaliin. Läktaren 1 rivin paikat osoittautuivat oikein hyviksi, myös sikäli, että niistä pääsi helposti livistämään tauolla siiderijonoon ja tilaisuuden loputtua takkijonoon. Musikaalin laulut esitettiin ruotsiksi ja ajoittain näytelmän seuraaminen ruotsiksi osoittautui hiukan haastavaksi, englanninkielinen versio olisi voinut olla helpompi. Esityksen jälkeen bussilla ja maanalaisella hotellille, kun oli kerran ostettu vuorokausikortti …

Aamulla saimme luistelumonot ja luistimetkin mahtumaan lentolaukkuun, mutta lopulta laukku ei kuitenkaan enää metallisten ja terävien luistimien takia kelvannut käsimatkatavaraksi, vaan jouduimme laittamaan sen matkatavarana.

Iltapäivällä vielä Älvsjössä Allt för Sjön -messuilla kiertelemässä: ei mitään ihan erityisen kiinnostavaa, joitain pieniä sentään ja elektroniikkaa joka lähtöön, vaikka soutuveneisiin. Purjeveneitä oli Tukholmassa tänä vuonna aika vähän.

Pieniä sentään Navigointia saunarannan soutuveneeseen
Lentobussilla Arlandaan, ehdimme 16:35 bussiin ja olimme 18:40 lennolle vähän turhankin hyvin ajoissa. Lentokin oli ihan ajallaan!
Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *