Vuodet toistavat toisiaan …

Vormö 2010 kuviaMyös tänä kesänä vietimme yhden viikonlopun kesämökillä – Nokian mökissä Vormön saarella Inkoossa. Säät suosivat tänäkin vuonna – lauantai-aamun ukonilmakin ohitti Vormön jo ennen kuin edes heräsimme ja muuten oli vähintäänkin poutaa, enimmäkseen hellettä.

Kun saarella on rajallinen määrä tekemistä, niin huomasimme, että kovin tasan tarkkaan tämän kesäinen viikonloppu saarelle muodostui samanlaiseksi kuin viimekesäinen: Kävelimme saaren poikki ja näimme peuran (kuten 2009), soudimme saaren ympäri (tasan samassa ajassa kuin 2009, 1t40min), kävimme Kala-Majan saunassa ja katsoin DVD:llä Numb3rs-sarjaa (2009: kausi 3, 2010: kausi 5).

Mökki sentään oli toinen, Lassen lähellä asuva kaveri kävi kylässä lauantai-iltana ja sunnuntaina kiipesimme korkealle “näköalakalliolle”. Saunalla oli uusi taideteos, Eveliinan mökki (tai sitten emme vaan huomanneet sitä 2009) ja polku saaren poikki oli muuttunut metsätyökoneiden jäljeltä aika lailla toisen näköiseksi.

(Eveliinan mökin kuvaa klikkaamalla pääset näkemään muutaman muunkin kuvan tältä vuodelta.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.