Vormön saarella tänäkin kesänä

Vormo 2010
Tänä kesänä majoituimme mökkiin numero 16

Myös tänä kesänä vietimme yhden viikonlopun kesämökillä – Nokian mökissä (tällä kertaa numero 16) Vormön saarella Inkoossa. Säät suosivat taas kerran – lauantai-aamun ukonilmakin ohitti Vormön jo ennen kuin edes heräsimme ja muuten oli vähintäänkin poutaa, enimmäkseen hellettä.

Kun saarella on rajallinen määrä tekemistä, niin huomasimme, että kovin tasan tarkkaan tämän kesäinen viikonloppu saarelle muodostui samanlaiseksi kuin viimekesäinen: Kävelimme saaren poikki ja näimme peuran (kuten 2009), soudimme saaren ympäri (tasan samassa ajassa kuin 2009, 1t40min), kävimme Kala-Majan saunassa ja katsoin DVD:llä Numb3rs-sarjaa (2009: kausi 3, 2010: kausi 5).

Mökki sentään oli toinen, Lassen lähellä asuva kaveri kävi kylässä lauantai-iltana ja sunnuntaina kiipesimme korkealle ”näköalakalliolle”. Saunalla oli uusi taideteos, Eveliinan mökki (tai sitten emme vaan huomanneet sitä 2009) ja polku saaren poikki oli muuttunut metsätyökoneiden jäljeltä aika lailla toisen näköiseksi.

Vormo 2010 Vormo 2010

Vormo 2010
Helteestä huolimatta kiipesimme läheiselle korkealle kalliolle – tässä näköala satamalahteen
Vormo 2010
Kristina Brahe kulki Vormön ohi tänäkin kesänä
Vormo 2010
Sinilevää Vormön rannoilla elokuussa 2010
Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.