Matkavuosi 2010

2010

Rauhallista Joulun Aikaa ja Onnellista Vuotta 2011 kaikille ystävillemme (ja muillekin tätä blogia ehkä seuraaville)!

Työrintamalla – Pirkko siirtyi kesän alussa vuosikymmenien jälkeen kehitystehtävistä operatiiviselle puolelle, vastaamaan maksuliikennetiimistä ja sen myötä Nokian ja NSN:n maksatuksesta. Ihan reilun kokoisen ryhmän esinaisena oleminen, tehtäväkokonaisuus, jossa on tarkat aikataulut, jopa tuntitasolla ja tehtävien jaon miettiminen akselilla Espoo – Peking on tarjonnut paljon uutta ja mielenkiintoista. Mutta myös vapaiden rytmityksen yrityksen raportointirytmiin.
Lasse on nauttinut eläkkeellä olostaan – miettien ääneen ainakin muutamaan kertaan, että olisi kannattanut jäädä jo vähän aikaisemmin tästä nauttimaan!

Harrastuksista matkailu, ”pakollinen” kuntoliikunta ja espanjan opiskelu ovat täyttäneet tätäkin vuotta.

12 uutta maata (Travelers’ Century Clubin mukaan) vuodessa taitaa olla ennätyksemme, vaikka aikaisemminkin olemme paljon matkustelleet: Turkki (Euroopan ja Aasian puoli), Chile, Argentiina, Uruguay, Brasilia, Slovenia, Azorit, Gibraltar (uusi Pirkolle), Baleaarit, Vatikaani (uusi Lasselle), Korsika ja Andorra. Lisäksi kävimme Lontoossa Pirkon alkuvuodesta kuolleen ystävän muistokonsertissa, kerran lounaalla Tallinnassa ja vielä marraskuun lopulla katsomassa minkälainen on luminen Geneve.

Uudet maat (7):

Uudet alueet (5 tai 6):

Maailmanmatkailun lisäksi kesäämme mahtuivat tänäkin vuonna perinteinen, joskin lyhyt, purjehdus S/Y Meriharakalla ja viikonloppu Vormössa.

Joulun ja Uudenvuoden vietämme tänäkin (hei, toinen joulu jo peräkkäin!) vuonna kotona – mutta onhan sitä jo tänä vuonna tullut matkailtua ja vähän keväämmällä sitten taas jatketaan.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.