Matkavuosi 2012

2012

Palasimme juuri joululomaltamme, Karibian risteilyltä. Miami – Bahama – Cayman-saaret – Jamaika – Honduras – Belize – Meksiko – Miami -reitin (ja Costan risteilyn) kommentteja ja kuvia odotellessa eräänlainen yhteenveto vuodesta matkailumielestä kuvina näin uudenvuodenaattona.

Euroopassa kävimme Madeiralla, Oslossa, Nordkappissa ja Aurinkorannikolla (Pariisi ja Lontoo näkyvät kuvassa välilaskujen takia). (Ja Nordkappiin ei lennetty, mutta yksinkertaisuuden vuoksi tässä ”lentodatana”.)

Yhdysvaltojen sisääntulomuodollisuuksien vaatimat sormenjäljet annoimme kolme kertaa vuoden aikana, ensin New York – Nantucket – Martha’s Vineyard -reissulla kesällä ja sitten mennen ja tullen Miamista lähteneellä risteilyllä. Belizessä (ja monessa muussakin paikassa Karibialla) kävimme siis laivalla, emme lentäen, mutta taas yksinkertaistuksena tässä ”lentona” Miami – Belize.

Uusia maita kertyi 4 (Bahama, Belize, Honduras ja Jamaika) ja lisäksi 2 uutta Travelers’ Century Clubin aluetta (Cayman-saaret ja Madeira).

Maapistelaskennan tilanne vuoden lopussa on TCC:n listan mukaan Pirkolla 109 maata (Lassella 115) ja YK:n jäsenvaltioina Pirkolla 75 maata (Lassella 77).

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *