IG Travel Thursday: Lokakuun kuva

Olemme jo jonkin aikaa julkaisseet jokaisen kuukauden alussa blogissamme kuukauden kuvan – valiten kuvan aina matkasta, joka on tehty kyseisenä kuukautena.
Samalla olemme kerranneet hiukan kyseistä matkaa ja kertoneet alkavan kuukauden matkoistamme.

Tällä kertaa, kun kuukauden vaihde ja lokakuun Instagram Travel Thursday ajallisesti osuivat hyvin lähekkäin, esittelen kuukauden kuvamme myös osana tätä tempausta.

mexico

Lokakuun kuva on Frida Kahlon talon pihalta Mexico Citystä. Meksikossa kävimme viime vuoden lokakuussa osana loka-marraskuussa tekemäämme maailmanympärimatkaa ja kun olimme käyneet kaupungissa aikaisemminkin valitsimme tarjolla olleen ”peruskaupunkikierroksen” meille räätälöidyn retken kaupungissa Tours by Locals -järjestön kautta, painottaen sitä erityisesti Diego Riveran ja Frida Kahlon maisemiin.

Maailmanympärimatkamme jatkui Meksikosta reittiä Kuuba – Peru – Chile – Pääsiäissaaret – Tahiti – Uusi Seelanti – Australia – Japani ja kesti kokonaisuudessaan vajaat 5 viikkoa.

Tämän vuoden lokakuun matkamme suuntautuu Moldovaan ja Transnistriaan Arial Travelin kanssa (linkki poistettu matkatoimiston jäätyä ainakin tauolle koronan takia) – valitsimme ryhmämatkan erityisesti tuon Transnistrian retken vuoksi, pelkästään Chisinaussa olisi varmasti helposti käynyt ihan omatoimimatkallakin.
Lokakuun lopulla aloitamme myös syksyn ”päämatkamme”, eli kuukausi Aasiaa aloittaen Soulista ja lopettaen Singaporeen.

Jos haluaisit tuon kuvan tietokoneellesi taustakuvaksi (koko 1920 x 1080, lokakuun 2014 kalenteri oikeassa yläkulmassa) lataa kuva tästä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.


instagram-travel-thursday-FIN-150x150
Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running With Wild Horses.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Join the Conversation

6 Comments

  1. says: Sofia / Liikkeellä

    Kuukauden kuva on mitä mainioin tempaus itsessään! :) Pitääkin selailla noita muita kuukauden kuvia, tuo elokuun kuva pistää jo silmää ihanilla väreillään.

  2. says: Pirkko

    Kiitos Anna ja Kea Frida Kahloon liittyvistä kommenteista. Frida Kahlon talohan on hiukan Mexico Cityn perusturistialueista erillään Coyoacánin alueella, mutta ihan kiva kohde – suosittelen!

  3. says: Pirkko

    Kiitos Sofia ja Satu kuukauden kuva ideani kehumisesta. Kehittelin sen Sophie’s World blogin Silent Sunday -ideasta, jossa hän julkaisee aina välillä sunnuntaina jonkun kuvan, vain sen kuvan, ei tekstiä. Minun puolestani ideaani saa vapaasti kopioda, sellaisenaan tai sitten taas kehitellen sitä hiukan omanlaiseensa suuntaan. Tai ehkä haluatte katsoa tuota Silent Sunday -ideaa.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.