Kosmopoliitti

Mondo-lehden 30.10. ilmestyvän numeron Kosmopoliitti -sarjan henkilönä olen minä! Toimittaja Satu Kärki haastatteli minua aiheesta maabongaus syyskuun alussa lähes pari tuntia ja valokuvaaja Jussi Särkilahti kävi ihan kuvaamassa minua tuossa naapurissa Haukilahden rannalla.  Toivoivat lisäksi juttuun kuvaa ”kotialbumista” ja kun ensiksi tarjosin mielestäni mukavaa kuvaa Uudesta Seelannista, niin pyysivät toista, kun tämä kuva on kuulemma jo Mondossa julkaistu aikaisemmin!

Muistan tarjonneeni kuvaa heille Lukijoilta -palstalle viime syksyisen maailmanympärimatkamme innoittamana, ja tsekkasin sitten parista numerosta, että miten tuon kanssa kävi, mutta kun kuvaa ei sitten lehdessä näkynyt, niin ajattelin, että näitä nyt varmaan tarjotaan niin paljon, että tämä ei sitten vaan mahtunut mukaan.

Mutta niin vaan se oli mahtunut, kevätnumeroon 2014/04:

Kosmopoliitti Mondo
Mondo-lehden juttu Kosmopoliitti

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *