Lukijatapaaminen Saigonissa

Vajaa viikko sitten saimme blogimme Facebook -sivujen kautta viestin, että olemme samaan aikaan samassa kaupungissa viime vuoden maailmanympärimatkalla tapaamiemme Ainon ja Tapanin kanssa – nippu maileja suuntaan ja toiseen ja istuimme tänään iltapäivällä Majestic-hotellin kattoterassilla Saigon-joen rannalla vaihtaen kuulumisia!

IMG_0093

Aino ja Tapani ovat olleet samoilla seuduilla kuin me: Phnom Penhissä ja nyt täällä Saigonissa. Lisäksi he olivat viettäneet muutaman päivän Danangissa – valitettavasti sateinen sää ei ollut suosinut China Beach -rannalla oleilua.

Yhteisellä matkallamme vuosi sitten Kuubassakin satoi hiukan, mutta ei kuitenkaan tässä kuvassa, jossa Aino ja Tapani ovat avoautolla matkalla Hemingwayn taloa Finca Vigiassa.

Kuva-albumi Hemingway

Olipa todella mukavaa tavata nyttemmin uskollisiksi lukijoiksemme tunnustautuvat Aino ja Tapani ja jutella matkailusta – sehän on aina mitä kiinnostavin aihe!

Lopuksi vielä muutama kuvat ranskalaisella tavalla menneen ajan loistoa huokuvasta Majestic -hotellista, jossa ovat kuulemma asuneet Saigonissa käydessään myös Valéry Giscard d’Estaing, Catherine Deneuve ja kirjailija Graham Greene.

Majestic Hotel Saigon Ho Chi Minh City Majestic Hotel Saigon Ho Chi Minh City Majestic Hotel Saigon Ho Chi Minh City

Me puolestamme asumme Saigonissa – Ho Chi Minh Cityssä – New World -hotellissa, jossa ovat kuulemma asuneet USA:n presidenteistä niin Bill Clinton kuin George Bush vanhempi.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *