Socotra, uusin TCC-alue

Travelers Century Clubilla on selkeät säännöt alueista, jotka sisältyvät sen käyttämälle aluelistalle. TCC-listallaan esimerkiksi Suomi ja Ahvenanmaa ovat molemmat pisteen arvoisia alueita Ahvenanmaan itsehallintostatuksen takia.

Vuosittain järjestö tarkistaa tilanteen maailmalla ja päivittää tarvittaessa listaansa.

Nyt uusimpana alueena listalle on lisätty Socotra. Socotra näyttäisi olevan Yemenille kuuluva saari Intian Valtameressä (ja täytyy tunnustaa, että jossain karttavisassa, jossa olisi pitänyt tämä sijoittaa maapallolle, en olisi tätä kyllä kohdalleen saanut).

Vaikkakin seuraan myös TCC:n sivuja melko säännöllisesti, niin tämän uutisen tulin lukeneeksi Henrik Travel -sivuilta, eli kiitos tälle maailman nuorimpana kaikissa maailman maissa titteliä tavoittelevalle tanskalaiselle!

Henrik Travel Socotra

Meillä TCC-alueita on kasassa 151/156 (Pirkko/Lasse) ja jonkinlainen tavoita käydä puolella niistä tämän uutisen myötä siirtyi tietysti yhden alueen verran eteenpäin, eli 162:sta 163:een.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *