Masai Maran maisemat

Masai Mara maisemat feature

Masai Mara on huikea paikka vaikka eläimet jäisivät näkemättä.

Olen hiukan vierastanut blogijuttuja, joissa kuvat ovat pääosassa – jotenkin haluan uskoa, että ihmiset edelleen haluavat myös lukea tarinan, että pelkät kauniit kuvat eivät riitä. Mutta näiden osalta taidan tehdä poikkeuksen, sillä nämä vetävät kyllä melkein sanattomaksi.

Tervetuloa savannille – savannille jota riittää silmänkantamattomiin, joka suuntaan. Savannille, joka muuttuu tunnista tuntiin, tuulen, pilvien ja auringon mukaan.

Masai Mara savannia
Masai Mara savannia
Masai Mara savannia
Masai Mara savannia
Masai Mara savannia
Masai Mara savannia
Masai Mara savannia

Tags from the story
,
Join the Conversation

6 Comments

 1. says: Kirsi

  Upeita kuvia olet onnistunut tallentamaan! Näissä pitää paikkaansa lause, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mieleeni tulee elävästi oma Masai Mara-matkani v. 2003. Yksi elämäni upeimmista ja mahtavimmista matkoista!

  1. says: Pirkko

   Kiitos Kirsi! Minun unelmasafarikohteeni oli aikoinaan Serengeti Tansaniassa ja tämä Masai Mara tuli vähän vaan sen kylkiäisenä, että halusimme käydä Keniassakin, mutta kieltämättä upea luonnonpuisto tämäkin. Ja samaa kokonaisuuttahan se oikeastaan on Serengetin kanssa, eläimet kun eivät valtakunnan rajoille pysähdy.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Jenni! Nuo pari sattuivat kumpikin olemaan auringonnousuja.

 2. says: Rouva Sana

  No nyt en ehkä kestä: ihania kuvia <3. Kiitos Pirkko!

  Sanojen työläisenä ja niiden rakastajana minulta meni pitkään ennen kuin pystyin hyväksymään sen tosiasian, että kuva on ennen sanaa, ennen tarinoita. Visuaalisuuden ja esteettisyyden merkitys on vain korostunut viime vuosien aikana, kun liikkuva kuva on ottanut itselleen sijaa. Samasta kertoo myös se, että enää ei jakseta lukea pitkiä juttuja – hyvä, että niitä edes luetaan.

  Niin tai näin, tämä rouva väittää, että sanojen ja tarinoiden voima ei kuitenkaan katoa koskaan. Tarinoita on kerrottu ennen kirjoitustaidon kehittymistä ja niitä kerrotaan vastakin. Tarinoita tarvitaan aina.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Rouva! Kyllä minäkin taas seuraavaan juttuun sisällytän myös ajatuksia ja käytän kuvia vaan kuvittamiseen :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *