Huhtikuun kuva – Isle of Man

Huhtikuu Isle of Man

Isle of Man

Tämä punainen juna on Douglasista, Man-saarelta, joka sijaitsee Irlannin ja Englannin välisellä Irlannin merellä.

Olen useammassakin yhteydessä kehunut Travelers Century Clubin aluelistaa, joka etenkin Euroopassa on vienyt meidät monelle mielenkiintoiselle saarelle, sillä useat saaret ovat itsenäisten maiden lisäksi kyseisessä listassa saaneet oman aluestatuksensa. Ehkemme ilman tätä TCC-pisteen hakua olisi koskaan päätyneet Man-saarelle, mutta keväällä 2011 päädyimme ja pidimme kovasti keväisestä merellisestä saaresta.

Man-saarelle matkustimme lentäen, Manchesterin kautta ja palasimme sieltä, vaihtelun vuoksi, lautalla Liverpooliin, josta jatkoimme junalla takaisin Manchesteriin. Ennen paluulentoa ehdimme myös tutustumaan Manchesteriin sen verran, että totesimme sen mukavaksi kaupungiksi, jonne voisi hyvinkin vaikka joskus vielä palatakin.

Man-saaren lisäksi TCC-listan innoittamana olemme myös käyneet myös mm. Kanaalisaarilla, Sisiliassa, Sardiniassa ja Korsikalla.

Tänä vuonna huhtikuun ulkomaan matkamme suuntautuu Wieniin vapun ympärillä. Matka onkin samalla myös toukokuun matka, sillä palaamme Wienistä vasta toukokuun puolella.
Huhtikuun kotimaan matkamme suuntautuu teatteriin Kuopioon – halusimme nähdä Kuopion kaupunginteatterin uutuusnäytelmän Frida Kahlo.

(Jos haluaisit tuon kalenterikuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background. Tai jos haluat tehdä omasta kuvastasi taustakuvan kalenterilla, niin voit tehdä sen tällä työkalulla.)

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos Katja! Mekin olemme pitäneet monesta paikasta Brittein saarella ja palannemme varmaan ainakin osaan niistä vielä. Pitäisit varmaan muuten myös Scilly-saarista!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *