Uusia lomaunelmia

Lomaunelmia feature

Nyt kipin kapin kioskille tai kauppaan ostamaan Me Naiset -lehden uusin numero (37/2020)!

Jutussa Uusia lomaunelmia – Himoreissaajien Suomi-suosikit kolme pitkän linjan matkabloggaajaa paljastaa lempikohteensa. Tarkkaan ottaen toimittaja Jenni Kleemolan evästyksenä oli listata pari Suomi-kohdetta ja yksi muu kohde. Meriharakan Pirkon lisäksi mukana ovat Kohteena maailma -blogia kirjoittava Rami ja Kaukokaipuu-blogia kirjoittava Marinella.

Me naiset 37/2020

Meriharakan kohteet ovat tietysti blogimme lukijoille jo tuttuja ja voit lukea niistä myös blogista:

Kesäkohteita kaikki, mutta juuri nythän, kesän lopulla, on hyvä listata tältä kesältä syystä tai toisesta näkemättä ja kokematta jääneitä kohteita ja aloittaa ensi kesän suunnittelu!

Oodi Hangolle

Join the Conversation

8 Comments

 1. Käväisin lukemassa tuossa alla olevan useamman vuoden takaisen Anna-lehden jutun. Oli hyvän mielen juttu. Jäin sen pohjalta miettimään, että muistan sinun (voi kyllä olla joku muukin, pahoittelut jos muistan väärin)kommentoineen, että korona harmittaa, kun ei niin monia vuosia pakosti voi matkustaa, kun ikää tulee. Mietin, että kyllähän sinulla vuosia piisaa. Nyt ymmärsin, että miehesi on vanhempi ja eihän olisi yhtään sama varmasti matkustaa yksin tai jollakin muulla porukalla. Teillä on upea yhteinen historia.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Mari! Näin. En usko että kumpikaan meistä kovin herkästi lähtisi yksin reissuun tilanteessa, jossa toinen ei voisi lähteä.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Sari! Viitaten palmusaari-ikoniisi, niin minusta Visbyssä kesällä onkin hyvin samanlainen tunnelma kuin jossain Välimeren lomakohteissa :-)

 2. Mun täytyy sanoa että teidän eläkevuosien reissujuttuja lukiessa olen saanut paljon perspektiiviä siihen, miten onnekkaaseen aikaan olen syntynyt – silloin, kun matkustelu on yleistynyt ja laman jälkeen ollut mahdollista lapsuudenperheessä ja toisaalta kun se ei ole vielä ollut niin omatuntoa vaivaavaa kuin nykyään. Onneksi lähialueiltakin löytyy nähtävää, mutta toivon että pääsette pian taas pidemmälle!

  1. says: Pirkko

   Kiitos kommentistasi! Jännä nähdä minkälaiseen lopputulokseen nyt matkailun jo hiukan avautuessa nämä erilaiset voimat johtavat: pitäisi pelastaa matkailu elinkeinona? ei saa matkustaa, kun se voi levittää tautia? ei saa matkustaa, kun ilmasto? uskaltaisiko sittenkin matkustaa? … veikkaan, että matkailun palautuminen entiselleen tulee ainakin kestämään useita vuosia ja voi olla, ettei ihan entiseen olekaan paluuta, mutta ehkä löytyy jokin uusi normaali tälläkin saralla.

  1. says: Pirkko

   Kiitos kommentistasi! Kannattaahan tuo, onhan meitä matkabloggaajia siinä sentään esillä ihan kolme kappaletta :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *