Marraskuun harmaudesta Etelä-Ranskaan

Pidennetty viikonloppu Etelä-Ranskassa tähän väliin osui kohdalleen – kotiruuan sijaan ranskalaisen keittiön parasta ja tihkusateen sijaan muutama päivä aurinkoa. Tosin Pirkko joutui istumaan sisätiloissa torstain ja perjantain aiheen ”Operational Risk Management with SAS” parissa ja Lassekin työskenteli yhden työpäivän verran etänä, mutta mahtuu matkaan hiukan vapaa-aikaakin – jäimme vielä lauantaiksi ja palasimme Suomeen sunnuntaina.

Lauantaina vuokrasimme auton ja kiertelimme pieniä kyliä: Biot, Vence, St Paul (ja Foundation Maeght) ja Valbonne. Tiet olivat pieniä, kiemurtelevia ja korkeuserot paikoitellen suuria ja kylien vanhat keskustat viehättäviä. Biotissa kävimme lasitehtaalla (ja ostimme muutaman muoviastian!), Vencessä söimme lounaan, St Paulissa ihastelimme mm. Rodinin Ajattelija-patsasta (kopio) ja Foundation Maeghtin Miroja.


 

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *