Joulukirje

LumiukkoJoulupingviini :-)Tapiolan kuoro aloitti Temppeliaukion kirkossa perjantaina 15.12. laululla Arkihuolesi kaikki heitä – ja kaiken kiireen keskellä onkin ihan mukava pysähtyä hetkeksi ja kerrata mitä kaikkea tämä vuosi piti sisällään.

Isot asiat elämässämme pysyivät paikallaan, sama talo, samat työpaikat, pitkälti samat harrastukset, samat sukulaiset ja samat ystävät ja naapurit. Talossa teetimme 8,5 vuoden asumisen jälkeen keittiöremontin.

Pirkko on jatkanut SAS Institutessa pankkien (Samlink, OPK, Sampo) Basel 2 -projektien parissa ja Lasse Ericssonilla.

Purjeveneestä luovuimme kesän päätteeksi – mutta tuskin kokonaan purjehtimisesta kuitenkaan. Purjehdukseen liittyen vuoteen mahtui muutamakin merkittävä tapahtuma: Turun Pursiseura juhli 100-vuotista taivaltaan ja Swan-veneet kokoontuivat kesällä Turkuun.

Maailmaa kävimme katsomassa Cornwallissa ja Galapagoksella (Bonaire, Ecuador, Panama) – lisäksi kertasimme vanhoja tuttavuuksia kuten Tukholma, Lontoo, Tallinna, Etelä-Ranska. Työmatkailumielessä myös Brysselin ja Heidenbergin voi lisätä listalle.

Purjehduksen ja matkailun lisäksi liikumme, kävimme teatterissa (mm. Mamma Mia, Phantom of the Opera), konserteissa (mm. The Moody Blues) ja elokuvissa (mm. DaVinci -koodi, FC Venus) ja kirjoitimme blogia, nyt ainakin. Myös hamsteriherra Basel on omalta osaltaan huvittanut meitä tänäkin vuonna.

Liikuntaharrastusten puolella pääsimme kevättalvella hiukan retkiluistelun makuun – mutta tämä syksy ei toistaiseksi ole luvannut mitään sillä alueella.

Nuoret ystävämmekin vanhenevat joka vuosi – Satukin, joka aloitti kampaajaopinnot syksyllä, täyttää joulun jälkeen 18 vuotta. Tämän jälkeen kummi”lapsia” on enää jäljellä Petra, 11v, jonka joulunalusviikot kuluvat tiiviisti tanssiharrastuksen parissa. Turun asuntomme on tänäkin vuonna ollut vuokralla kesäkuukausia lukuunottamatta.

Rauhallista Joulunaikaa kaikille ystävillemme, sukulaisille – ja satunnaisemmille lukijoillemme!

Pirkko ja Lasse

Joulukranssi

P.S. Joulutervehdyksesi voit jo viime vuotiseen tapaan halutessasi jättää kommenttina tähän joulukirjeeseemme.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja

3 kommenttia

 • Heips,
  Myös minä olin eilen hakemassa joulutunnelmaa Turun Tuomikirkosta missä kävin kuuntelemassa ja laulamassa kauneimpia joululauluja.
  Rauhallista joulunalusaikaa Pirkolle & Lsselle. //Eero

 • Hei Pirkko!
  Olen kiinnostuksella lukenut pitkin vuotta kuulumisianne näiltä sivuilta.
  Minullakin joulu alkaa huomenna, kun pääsen kotiin Turkuun, jossa olemme vuoden aikana muuttaneet Kotikadulta Puutarhakadulle. Tyttäristä vanhin vietiin alkuvuodesta avioliittoon ja toinen kihlautui koko perhekuntamme (12 henkeä) yhteisen Madeiran-loman aikana joulukuun alussa. Perheloman aiheen arvaat, ikätoveri kun olet. Yhtä juhlaa siis!
  Hyvää ja rauhallista jouluaikaa sinulle ja läheisillesi!
  Ent. luokkatoveri Marja

 • Hei Pirkko ja Lasse!

  Oikein rauhaisaa ja mukavaa Joulua teille sekä kaikkea hyvää alkavaan Uuteen Vuoteen 2007.

  taru

Comments are closed.