Juhannus Saarenmaalla

Saarenmaa juhannus

Tänä vuonna vietimme juhannuksen Saarenmaalla, Kuressaaressa. Matka Saarenmaalle perjantai-sunnuntai-reissuna oli vähän turhan pitkä: 2 tuntia Tallink Starilla ja n. 4 tuntia bussissa (ja mantereen ja Saarenmaan välisellä lautalla) vei pääosan niin perjantaista kuin sunnuntaista, kun laivalla pitää olla ajoissa, mutta kun tavoitteenamme oli saada jonkinlainen käsitys tästä nykyisin monen suomalaisenkin kesämökkisaaresta, niin siihen tietysti riitti lyhytkin matka.

Tänä vuonna Suomen televisiokin oli vahvasti mukana Saarenmaan juhannuksessa – tarjolla oli Georg Ots -konserttia (Jaakko Seliniä, Jari Sillanpäätä), yhteislaulua (Jukka Kuoppamäki) – ja juhannustansseja (jotka kuitenkin jätimme väliin).

Saarenmaalaiset itse juhlivat juhannusta lauantaina – kansantanssien ja komean juhannuskokon voimalla.
Kuressaaressa asuimme Grand Rose Spassa, hotellin ravintolasta pidimme, kylpylähoitoja emme testanneet.

saarenmaa
Klikkaa tästä tai kuvasta Saarenmaan kuva-albumiin
Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *