Sattumalta Inkoo-päivillä

Saimme kutsun Galleria Karaijan lintuaiheisen näyttelyn avajaisiin – ja vaikka emme niihin perjantai-iltana viitsineetkään lähteä, niin ajattelimme, että lauantaina voisi käväistä siellä ja jatkaa sitten lounaalle Tammisaareen, vaikka Knipaniin. Lähdimmekin sitten lauantaina ajelemaan Inkooseen – ja yllätyimme väenpaljoutta: olimme osuneet keskelle Inkoo-päivää! Ehkä voimme nyt siis väittää käyneemme yhdessä kesätapahtumassakin tänä kesänä. Karaijan näyttely oli hienoinen pettymys, vain jotkut Jari Kostetin töistä viehättivät, mutta ei riittävästi, että olisimme niitä kotiseinille halunneet. Kävelimme sitten Inkoossa vielä venesatamaan – markkinahumun läpi – ja kävimme katsastamassa uuden ostoskeskus Strandin. Tämä ei ollut suunnitelmassa, mutta toisin kuin näyttely, tämä oli positiivinen yllätys, kivoja vaate- ja sisustusliikkeitä, ja Alkokin, jossa ei Espoossa perjantaina ollut tullut käytyä. Inkoon venesatama lienee tuon myötä yksi Etelä-Suomen parhaimmilla palveluilla varustettuja vierassatamia!

Inkoosta jatkoimme sitten Fagervikin ja Snappertunan kautta kiemurtelevaa tietä pitkin Tammisaareen, mutta Knipanin ruokalista ei meitä sitten kuitenkaan innostanut ja päädyimme, kuten usein ennenkin, lounaalle rannan Albatrossiin – lämmin kanasalaatti ja Toast Skagen olivat ihan ok! Kotimatkalla poikkesimme vielä Sarfvikin golfkentän ravintolassa kahvilla/teellä – ihan ok sekin …

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *