Joulukuusi pois loppiaisena

USB-joulukuusi

Elektroniikkamyymälä Amsterdamin lentokentällä myi joulun alla pientä USB-joulukuusta, joka tietokoneeseen kytkettynä vaihtaa väriään sinisestä vihreään ja punaiseen ja valkoiseen ja … ja kun tiesimme viettävämme joulun hotellissa, niin päätin tänä vuonna investoida 8 euroa joulukuuseen. Kuusi palveli tarkoitustaan – tuoden jouluisen tunnelmavalaistuksen hotellihuoneen yöhön – erinomaisesti ja pidimme sitä esillä vielä kotonakin, mutta nyt lienee sitten aika pakata sekin pois muiden joulukoristeiden kanssa odottamaan uutta joulua.


Tulin sattumalta palanneeksi tähän juttuun tammikuussa 2021.
Ikäväkseni joudun toteamaan, että tämä joulukuusi lakkasi lopullisesti toimimasta joulun alla 2020 – ikäväkseni, sillä pidin tästä todella ja se on meillä esillä jokaisena jouluna vuosina 2009 – 2019, jopa joskus mukana matkoilla, myös hankintavuoden jälkeen!

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *