5 vuotta!

5 vuotta

Tänään tulee kuluneeksi 5 vuotta tämän blogin perustamisesta.
Niin se aika kuluu … Viime kuukausina olen hetkittäin epäröinyt tämän blogin tulevaisuutta – välillä tuntuu, että tavallaan tulee kirjoitettua asioita kahteen kertaan, tänne ja Facebookiin, mutta toisaalta tämä kopioituu myös Facebookiin ja tässä on kuitenkin vapausasteita enemmän. Ehkä nämä voivat toistaiseksi elää rauhallisesti rinnakkain.
Olen myös ajoittain miettinyt tämän aloittamista “uudelleen” Bloggerin alla, etenkin kun kuvapalvelimena olen jo parin matkakertomuksen osalta käyttänyt Picasaa, joten Blogger hiukan rajoitetuimpine ominaisuuksineen voisi olla ihan riittävä väline – tämä kun sijaitsee ihan maksullisella palvelimella siihen liittyvine kustannuksineen.
Mutta toisaalta, pitäähän tätä 5-vuotista historiaakin kunnioittaa, vai mitä …

Seuraavassa linkkejä noin blogin 0v, 1v, 2v, 3v ja 4v ajoilta oleviin juttuihin – ei kuitenkaan ihan näihin 15.2. syntymäpäiväjuttuihin, vähän jännitystä …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.