Zürich

Zurich feature

Vietimme myös pari päivää Zürichissä jääkiekon MM-kisojen aikaan – vahingossa, sillä matkaa vappuviikonlopuksi varatessamme emme tästä tienneet. (Tosin olisihan sitä voinut epäillä, että jotain erityistä on meneillään, kun Finnairilta ei tälle ajalle löytynyt yhtään sopivia & edullisia lentoja, mutta kun Lufthansalta Frankfurtin kautta löytyi, niin emme sitten sitä jääneet sen enempää aikanaan ihmettelemään.) No, kunhan kaupungilla liikkuessaan vältti puhumasta suomea ja vältti meluisimpia suomalaisjoukkioita, niin ei siitä nyt kovin paljoa haittaakaan ollut, jääkiekkokisoista Klotenissa ja Bernissä.

Me siis emme käyneet jääkiekko-ottelussa, mutta kävelimme jonkin verran Limmat-joen ja Zürich-järven rannalla kesäisestä ilmasta nauttien. Panostimme hiukan kulttuuriin ja kävimme katsomassa Marc Chagallin lasimaalaukset ja Corbusierin suunnitteleman pienen museona toimivan talon. Shoppailimme, hillitysti, Sveitsin hintatasolla – ja nautimme ruuasta ja juomasta ystäväpariskunnan kotona: kiitos vieraanvaraisuudestanne Heidi, Juha ja Leila!

Edellisestä Zürichin vierailustani olikin vierähtänyt aikaa, DECUS Europe Symposium 1983! Ja sitä edellinen vierailu taisi olla joskus 1970-luvulla, silloin isän matkassa mukana ja Winterthurissa syystä tai toisesta asuen.

zurich
Klikkaa tästä tai kuvasta kuva-albumiin
Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *