Vielä yksi kesäretki

tuulonen

Purjehtimisen ja ulkomaan matkailun jälkeen päätimme vielä ”kokeilla” automatkailua kotimaassa. Tosin hyvin hillitysti, vain yhden päivän ja vain reitin Espoo – Riihimäki – Hämeenlinna – Tuulos – Lammi – Lahti – Espoo verran. Retken pääkohteena oli isäni hauta Lammilla, jolla olemme tavanneet edes parin-kolmen vuoden välein käydä, mutta jo perinteisesti tällä retkellä käymme myös Kauppakeskus Tuulosessa ja usein myös Lahdessa Vesijärven rannalla. Riihimäen liepeiltä löytyi tänä vuonna myös retkeilyvaatteiden tarjousmyymälä, jossa piti poiketa. Niin, ja Lammilla pitää nähdä paitsi hautausmaa ja kirkko, myös Ormajärvi ja sen rannalla oleva urheilukenttä ja Lammin Osuusmeijerin rakennus – nämä kaikki siksi, että nämä paikat ovat jääneet mieleeni isäni kanssa aikoinaan Lammilla tekemistämme retkistä.

Hautakivi alkaa jo olla harmaantunut ja jäkälöitynyt, mutta se kai kuuluu luonnonkiven luonteeseen – ja kun isä luonnonkiven Eerolasta (kesäpaikasta) hautakivekseen halusi, niin kaipa hän sitten halusi sen myös vähitellen ”maastoutuvan”.

Jutun otsikkokuvassa Kauppakeskus Tuulonen

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.