Helteinen viikonloppu Vormön saarella Inkoossa

Mökki numero 10 Vormö

Nokia tarjoaa henkilökunnalleen mahdollisuuden vuokrata mökkejä muutamassa paikassa Suomessa ja kokeilimme tarjonnasta ensimmäiseksi kesäisen viikonlopun Vormössa. Saarella (josta Nokian käytössä on vain osa länsipuolesta) on parikymmentä mökkiä, joissa on sähkö, muttei juoksevaa vettä (eikä sisä-wceitä) ja muutama sauna. Mukavuuksiltaan mökkiviikonloppu jäi alle purjehdusviikonlopun ja jotenkin ajatus, että nyt ollaan sunnuntai-iltaan asti tiukasti tällä saarella tuntui oudolta (vaikka mitään tarvetta pois ei ollutkaan) – purjeveneellä kun voi teoriassa aina ajatella niin halutessaan vaihtavansa paikkaa. Tällä kertaa käytössämme oli mökki numero 10 (otsikkokuvassa).

Vormö kartalla

Mutta, todella kesäisessä säässä oli saarikin ihan hieno paikka. Ja pääsihän sieltä ”poiskin” – kiersimme sentään ihan reilun kokoisen saaren soutuveneellä! Soutureittimme sivusi saaren pohjoispuolitse kulkevaa ”puutarhaväylää”, jossa kauniina sunnuntaipäivänä oli todella paljon veneitä – ja ohittipa Kristina Brahekin meidät päiväristeilyllään matkalla Helsingistä Jussaröhön ja Tammisaareen. Ja jos olisi omannut enemmän mökkeilyyn sopivia harrastuksia, kuten kalastus, marjastus tai sienestys, niin saarella olisi tietysti ollut vaikka mitä tekemistä. Me sitten lähinnä retkeilimme (näimme peurankin!), söimme, luimme ja iltaisin katsoin kannettavalla Numb3rs -sarjan kolmatta tuotantokautta.

Harvinaisia kuvia meistä kesämökillä Suomessa näet klikkaamalla tästä tai kuvasta
Tags from the story
,
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Jaakko

    Ullan mökki olisi ollut noin 4 km päässä Degerön länsipuolella, ei olisi ollut juurikaan pidempi soutumatka kuin suorittamanne saaren kierto.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *