Thaimaa 2000

Thaimaa 2000

Hiihtolomaviikon tienoilla talvella 2000 kävimme Thaimaassa, joka silloin oli vasta ”tulossa” Kanarian linnalle talvilomakohteeksi. Matkaseurueeseen kuului 3 aikuista ja 4 lasta, me, siskoni Asta, hänen 3 lastaan (Jussi 12v, Satu 11v ja Petra 5v) ja veljeni Eeron tytär Tiia, 12v.

Phuketissa asuimme Karon Beachillä ja vietimme aikaa hotellin uima-altaalla, rannalla, Patongissa ja Phuketissa.
Retkiä teimme vähän eri kokoonpanoilla James Bond –saarelle, johon sisältyi myös vierailu merimustalaisten kylässä ja temppelissä, jonka alueella oli myös apinoita ja Korallisaarelle snorklaamaan.
Phi Phi –saarilla kävimmekin, minä ja Lasse – rannalla oleilun ja snorklauksen lisäksi kävimme luolassa, jossa oli runsaasti pääskysenpesiä.
Phuketissa tarjolla oli norsulla ratsastamissa ja Siam-safarilla apinoita ja vesipuhveleita.

Käytimme myös kohtuullisesti aikaa vaatteiden teettämiseen räätälillä, mutta lopputulokset eivät pitemmän päälle olleet kovin onnistuneita – vaatteet hävisivät ainakin minun vaatekaapistani aika vähän käytön jälkeen muutamassa vuodessa. Ongelmana oli ehkä, että tuohon aikaan jo Suomessa myytävissä useimmissa vaatteissa käytettiin kankaita, joissa oli jossain määrin elastaania, mutta Thaimaassa ei tällaisia kankaita ollut.
Lasse teetti itselleen silmälasit, jotka kävivät myös aurinkolaseista – ja ne sen sijaan osoittautuivat hyväksi ostokseksi. Samoin ”turistisandaalit” olivat vähintään hintansa arvoisia (ne kun eivät maksaneet juuri mitään).
Tytöt letittivät tukkansa pienille leteille.

Iltaohjelmina ruokailujen lisäksi kävimme yhtenä iltana Fantasea –puistossa ja toisena iltana katsomassa Simon-kabareeta. Ihan kelvollisia esityksiä molemmissa.

Thaimaa
Klikkaa tästä tai kuvasta klaanimme Thaimaan reissun kuviin
Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.