Tall Ship Race (ja kulttuuria) Turussa 2011

Tall Ship Regatta 2011

Suuret purjelaivat kävivät Turussa tänäkin vuonna Turun Kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi – joten pitihän niitä käydä taas kerran katsomassa.

Purjelaivojen lisäksi saimme samaan viikonloppuun mahtumaan nostalgiavierailun Aurajokeen rantautuneeseen Boreen, jolla risteilimme vielä muutama vuosi sitten Kristina Regina -nimisenä ja kesän viimeisen viikonlopun tapahtumat Turussa Aurajoella: Muinaistulien sytytyksen ja The Elements -ryhmän akrobaattiesityksen seurannan.

Näyttelytila Logomoon menimme paljoa siitä etukäteen tietämättä, mutta erityisesti Tuli on irti -näyttely oli hyvä. Enpä ollutkaan tiennyt, että se, että Turku paloi lähes kokonaan vuonna 1827 oli tamperelaisten syytä!
Ja Logomon kahvila oli aivan huikea kokemus – siihen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Turussa yövyimme Seaport -hotellissa satamassa, joka jokirantaan sijoittuvia tapahtumia ajatellen oli oikein onnistunut valinta. (Ja pitemmän aikavälin tavoitteena testata useimmat Turun hotelleista, niin tulipahan tässä testattua taas yksi lisää – mutta ehkä Scandic Plaza on silti vielä suosikkini.)

Turku 2011
Klikkaa tästä tai kuvasta kuviin purjelaivoista tai Logomosta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.