Meriharakka.net – 8 vuotta!

Ihan ensimmäiset jutut olivat enemmän teknisiä kokeiluja, sittemmin blogin alkuvuosina, ennen sosiaalisen median esiinmarssia blogi välillä kertoi ellei nyt ihan päivittäisistä, niin ainakin viikko- tai kuukausitasolla elämästämme ystävillemme ja sukulaisillemme.

Tänään tulee kuluneeksi 8 vuotta siitä, kun aloitimme tämän blogin.

Sittemmin Facebook -tiliemme tultua blogin rinnalle tämä jalostui ehkä enemmänkin pariin aiheeseen: matkailuun ja purjehduksiin ja kun blogin nimikkovene S/Y Meriharakkakin jäi vähitellen pois kuvioista, niin tästä tuli lähes puhtaasti matkailublogi.
Juuri nyt, syksyisen 100 maata -tavoitteen täytyttyä molemmilla bloginpitäjillä matkailukin on ollut hetken ainakin talvitauolla joten blogikin uinuu ehkä hiukan talviunta – mutta ainakin muutaman kerran kuussa tuntuu jotain aiheeseen tai toiseen liittyvää tänne(kin) “kuuluvaa” tulevan mieleen.
Kuten vaikka tämä Facebookissa kiertänyt kuva, joka selittää hyvin kaiken sosiaalisesta mediasta, johon blogi ei näytä kuuluvan!

Sosiaalinen media selitettynä

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.