Meriharakka.net – 8 vuotta!

Ihan ensimmäiset jutut olivat enemmän teknisiä kokeiluja, sittemmin blogin alkuvuosina, ennen sosiaalisen median esiinmarssia blogi välillä kertoi ellei nyt ihan päivittäisistä, niin ainakin viikko- tai kuukausitasolla elämästämme ystävillemme ja sukulaisillemme. Tänään tulee kuluneeksi 8 vuotta siitä, kun aloitimme tämän blogin.

Sittemmin Facebook -tiliemme tultua blogin rinnalle tämä jalostui ehkä enemmänkin pariin aiheeseen: matkailuun ja purjehduksiin ja kun blogin nimikkovene S/Y Meriharakkakin jäi vähitellen pois kuvioista, niin tästä tuli lähes puhtaasti matkailublogi.

Joitakin vuoden 2012 muista kuin matkajutuista on sittemmin jo poistettu, mutta kaikki vuoden 2012 aikana julkaistut jutut voit halutessasi lukea tästä pdf-dokumentista. Huomaa, että siinä olevat linkit eivät pääosin kuitenkaan enää toimi.

Keväällä 2012 käytössä olevia sosiaalisen median kanavia luonnehdittiin muuten tämän kuvan mukaisesti.

Sosiaalinen media selitettynä

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *