Iloista Vappua!

Toissakeväisen espanjanopiskelun innoittamana osallistuimme (myös toissakeväänä) espanjalaisen ruuan kurssille ja sen innoittamana teimme kotona viime vappuna espanjalaisia churroja. Silloin ne onnistuivat lähes samaan tapaan kuin ruokakurssilla. Tänä vuonna ajattelimme taas tehdä niitä, kun emme tippaleipienkään ystäviä ole, mutta tällä kertaa jotain meni taikinan teossa pieleen, kun eivät suostuneet paistettaessa muotoutumaan tuollaisiksi tangoiksi (katso kuva vasemmalla) mitenkään. Lopulta kun lisäsin taikinaan vähän jauhoja, niin sain sen edes jotenkin paistettua, mutta lopputulos näyttää enemmänkin kasalta minimunkkeja kuin churroilta!

Oheisena vielä resepti, joilla itsekin niitä voi yrittää, samaisella reseptillä olemme siis kerran onnistuneet ja kerran epäonnistuneet …

Mutta – joka tapauksessa – Iloista Vappua!

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *