Kaikki paitsi purjehdus on turhaa

Kohta jo vuosi sitten kokosin tavoitettuani ”matkailutavoitteeni” 100 maata tähän blogiin yhteenvedon kaikista näistä matkoista – osittain jutun tekeminen oli helppoa, olinhan jo kirjoittanut matkoista vuosien mittaan, mutta joidenkin vanhempien maiden osalta piti oikeasti tehdä töitä, skannata vanhoja valokuvia ja lukea vanhoja päiväkirjoja.

Purjehdus on ollut toinen kantava teema tässä blogissa – onhan blogi saanut nimensäkin silloisesta veneestämme – ja tämän kesän mittaan olen koonnut purjehdushistoriaamme yli neljännesvuosisadan ajalta ”yksiin kansiin”. Tällä kertaa piti paitsi vaan linkata vanhoja juttuja ja kuvakertomuksia skannata aikaisempaa enemmän kuvia ja jopa värinegatiiveja paperikuvien värienkin jo haalistuttua. Ja lukea paitsi vanhoja päiväkirjoja myös vanhoja lokikirjoja. Tunteja on mennyt paljon, mutta eikö se ole vähän harrastuksen tarkoituskin – joten tervetuloa tutustumaan, purjehdushistoriaamme!

Meriharakka.net puomipeitteessä

(Nämä kaksi kokoelmajuttua, 100 maata ja Kaikki paitsi purjehdus on turhaa, on toteutettu Meriharakka.net -sivulle pysyvinä sivuina, eli halutessasi palata niihin myöhemmin, löydät ne vaihtuvien juttujen yläpuolella olevasta palkista.
Erityisesti 100 maata -juttua päivitän uusillakin matkoilla, jo nyt se on itse asiassa 104 maata -juttu …).

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *