Labyrintit

leeds labyrintti
Ilmakuva Leedsin labyrintistä (kuva puiston sivuilta vuodelta 2022)

Erityisesti niitä etsimättä olemme muutamassa paikassa osuneet muutamaan vierailijoita haastavaan labyrinttiin. Näistä Leedsin linnan puistossa olevassa olemme käyneet kahdesti, kesällä 1991 kun vietimme pari viikkoa kesälomastamme Hastingissä ja toisen kerran kummipoikamme Jussin kanssa Lontoossa käydessämme 1998.

Kesällä 2011 Bukarestin keskustassa on pienempi, luultavasti tilapäinen, labyrintti, mutta yhtä kaikki vähintäänkin sopivasti haastava.

Leeds Castlen labyrintti 1998
Bukarestin labyrintti

Hassuja otuksia nämä labyrintit, olet huoneen kokoisella alueella, mutta hetkittäin niin eksyksissä, että joudut melkein pakokauhun valtaan!

(Ja mikähän tämänkin jutun ajankohtaisuus oli – ei mikään muu kuin meneillään oleva valokuvien skannausprojekti, joka löysi tuon kuvan Leeds Castlen labyrintista. Leeds Castle on muutenkin hyvä kohde Lontoon lähellä – suosittelen!)

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.