Zimbabwe ei ollutkaan 100. maani!

Osallistuttuamme aktiivisesti Maailmanmatkaajien kuukausitapaamisiin jo useita kertoa Lasse päätti, että olisi aika täyttää kerhon mappiin meidänkin maalistat. Sitä tehdessään hän päätyi esittämään kysymyksen, että olemmeko olleet Palestiinassa ja kun asiaa sitten aloimme tarkistamaan, niin tulimme siihen tulokseen, että olemmehan me!
Toisella Eilatin matkallamme teimme retken Jerusalemiin ja kävimme myös Bethlehemissä, joka Wikipedian mukaan on Palestiinan alueella. Eli TCC-maalistalle ilmestyi yllättäen yksi piste lisää. Joten 100 tulikin minulle sitten täyteen sitä sen suuremmin juhlimatta Ajmanin emiraattikunnassa jo keväällä 2011 eikä vasta syksyllä 2011 Zimbabwessa. Vähän sääli oikeastaan, Zimbabwe olisi jotenkin hyvin sopinut 100. maaksi …

Lasse 100. TCC-maa tarkistuslaskennan jälkeen olikin sitten Oman eikä Fujeirahin emiraattikunta.

(Todistettavasti Bethlehemissä, kuva on siis oikeasti meidän ottama, ei netistä napattu!)

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *