2013 Tall Ship Race

Emme aluksi innostuneet tämän vuoden Tall Ship Racen vierailusta Helsingissä – emme käyneet lainkaan katsomassa veneitä Hietalahdessa – mutta viime hetkellä innostuimme sitten kuitenkin ajatuksesta lähteä katsomaan veneiden lähtöä, purjeiden paraatia Royal Linen Natalialla.

 

 

 

 

 

 

(Klikkaa kuvaa tai tästä lisäkuviin)

 

Aikaisemmin Tall Ship Raceja olemme seuranneet (ainakin) vuosina 2011 ja 2003 ja 1996 (Turussa) ja 2000,1996 ja 1988 Helsingissä. Purjeiden paraatia mereltä seurasimme edellisen kerran Airistolla tasan kymmenen vuotta sitten (2003) – silloin vielä omalla veneellä.

Vuonna 2009 laivojen käydessä Turussa kummityttäremme ystävä pääsi seuraamaan purjeiden paraatia ilmasta ja otti siitä hienoja kuvia.

(Vuosina 1992 ja 2007, ainakin, Tall Ship Race -satamana Suomessa oli Kotka, jossa emme noina vuosina(kaan) käyneet.)

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *