Vapaapäivä Cuscossa

Päivitetty 6.12. – Lisätty Cuscon kuvia kuvakertomuksena, johon pääset myös klikkaamalla mitä tahansa jutun kuvaa.

Päätimme juhlistaa Machu Picchun valloitusta vapaapäivällä – jätimme tarjolla olleen kaupunkikierroksen kirkkoineen ja tehdasmyymälöineen väliin ja nukuimme pitkään, istuimme kahviloissa, kävimme Qorikanchan temppelissä (varmaan jollain tapaa Cuscon päänähtävyys, inkatemppeli, jonka päälle espanjalaiset sitten rakensivat omansa), kuvautimme itseämme vauva-alpakan kanssa.
IMG_0809

Cuscossa, jossa olimme 3 yötä, pesetimme myös ensimmäisen kerran matkallamme pyykkejä, kymmenkunta vaatekappaletta kilopesuna läheisessä pesulassa kokonaishintaan vajaa 5 euroa, pestyt pyykit hotellille toimitettuina.

Illalla kävimme syömässä (Pirkko, rohkeana) marsua.
Marsun syönnin osalta päädyimme sivistyneeseen vaihtoehtoon – söimme sitä kaupungin ykkösravintolassa, 5 tähden Palacio del Inka -hotellin Inti Raymi -ravintolassa.
IMG_0418

Ja illalla Cusconkin kadut täyttyivät pienistä hirviöistä, Halloween-hengessä. Mutta meidän on syytä mennä ajoissa nukkumaan – aamulla on taas aikainen herätys ja aamulento Limaan ja sieltä edelleen Santiago de Chileen.
IMG_4362 IMG_0815

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *