Sydney sateessa

(Päivitys 29.12. Lisää kuvia Sydneystä (sateessa) Picasa- kuva-albumissa.)

Sydneyssä sataa edelleen – tai satoi siis myös sunnuntaina.
Kiersimme siis kaupungin nähtävyyksiä sateessa – enimmäkseen busseilla. (Googlen karttoihin nykyisin sisältyvä mahdollisuus kysyä reittiohjeita paitsi jalan tai autolla myös julkisia liikennevälineitä käyttäen toimi hyvin Sydneyssä.)

20131117-200405.jpg

Aamupäiväretken teimme Bondi Beachille – ranta oli sellainen kuin muistimmekin, vaikkakin nyt melko autio, vain sinnikkäimmät surffarit ja turistit olivat tulleet paikalle sateisena sunnuntaiaamuna. Uusi tuttavuus oli rannan Bucket List -ravintola – kiva nimi ravintolalla! Ja ihan kivan tuntuinen oli ravintolakin.

20131117-200430.jpg

Iltapäivällä kävimme Circular Quaylla katsastamassa kaupungin päänähtävyydet Oopperatalon ja Harbour Bridgen – sillan yli ajoimme jo eilen, mutta pitihän siitä joku kuva saada tälläkin reissulla.

20131117-195058.jpg
20131117-195148.jpg
20131117-195119.jpg

Jo tulopäivänä (sateessa …) kiertelimme hiukan Sydneyn keskustan kauppoja, David Jones -tavaratalossa ja Queen Victoria Buildingissä. Kaupathan ovat hyvää ajanvietettä huonolla ilmalla! Kummatkin paikat muistin jopa jotenkin edelliseltä Sydneyn vierailultamme yli 15 vuotta sitten! Ostoksia ei kertynyt paljoa, yhdet caprit, joiden käyttäminen jää ensi kesään ja Dr Martens -kengät, joita olin jo aikaisemmin keväällä Kööpenhaminassa harkinnut ja kun nyt taas osuivat sopivasti kohdalle ja olivat ehkä 20% halvempia kuin Suomessa, niin ostin ne.

Syömässä kävimme pariin otteeseen Darling Harbourin alueella – turistialuetta, mutta turistejahan me olimme. Hard Rock Cafeessa oli nopea palvelu ja ihan hyvää ruokaa.

Huomenna matkamme jatkuu sitten Japaniin – viimeinen maa tällä matkallamme ja meille uusi maa, kumpikaan meistä ei ole vielä käynyt Japanissa missään. Tällä matkalla pääkohteemme siellä ovat Hiroshima ja Kioto.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *