Uusi-Seelanti kuvina

Maailmanympärimatkallamme otettujen kuvien jatkojalostaminen jotenkin esittelykelpoiseen muotoon tuntui Uuden Seelannin osalta erityisen haasteelliselta: kuvia oli kaikenkaikkiaan lähes tuhat, joista monet olivat ihan kelvollisia! Lisähaasteena oli sopivien kokonaisuuksien löytäminen, sillä Eteläsaarella kävimme paitsi Queenstownissa myös Milford Soundissa ja Te Anaussa ja bussimatkalla tuolla välillä oli runsaasti hienoja luontokohteita, joissa pysähdyimme, joten jako vaikka kaupungeittain ei tuntunut hyvältä.

Linkki Uuden Seelannin kaupunki- ja viinikierroskuviin Linkki Uuden Seelannin maisema- ja luontokuviin

Lopulta päädyin kahteen kuva-albumiin, joista toisessa on kuvia kaupungeista ja Otagon alueelle tekemältämme viinitilakierrokselta ja toisessa on kuvia Uuden Seelannin upeista maisemista ja luonnosta.
Kuvia Picasa-albumeissa on yhteensä 120 – ja ”toiseen luokkaan”, siis kuvia, jotka nekin olivat mielestäni tosi kivoja, mutta liikaa näihin, jäi vielä runsas 100, pyörimään siis vain meillä kotona iPadillä Picmatic -sovelluksella keittiönpöydällä silloin kun sille ei ole muuta käyttöä.

Blogijuttuja Uudesta Seelannista kirjoitin matkan aikana otsikoilla:

Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos kiitoksista :-)
    Ja suosittelen – siellä oli tosiaan kaunista ja vieraan kannalta helppo, mukava, toimiva ja ystävällinen maa, myös (tai sanoisinko etenkin) Eteläsaarella.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *