Meriharakka uudistuu

Hiukan ennen kymmenvuotissyntymäpäiväänsä (15.2.2014) blogimme on järjestäytynyt hiukan uudelleen.

Luokittelimme jutut uudelleen ja rakensimme näiden perusteella etusivulle uuden valikkorakenteen:

mh1

Valikoiden ylintä sanaa (100 maata, Kaikki paitsi purjehdus on turhaa, Valokuvat ja minimalismi jne.) klikkaamalla saa näkyviin kuvauksen kyseisestä aihepiiristä blogissa.

Seuraavalla tasolla valikoissa jutut on lajiteltu vähän tarkemmin, esimerkiksi matkailusta voi halutessaan lukea yleisesti aihetta käsitteleviä juttuja, matkasuunnitelmista kertoneita juttua, maabongauksesta tai sitten matkajuttua (per kohde).

Screenshot 2014-01-31 20.42.18

Suomessa -otsikon alle olemme koonneet ei (ulkomaan) matkailuun liittyvän aineiston ja etenkin aikaisempina vuosina blogissa useamminkin esiintyneet muutkin aiheet kuin matkailu tai purjehtiminen.

Screenshot 2014-01-31 20.45.24

Lisäksi olemme uudistaneet yksittäisiin matkakertomuksiin ohjaavat linkit ruudun oikeassa laidassa siten, että ne järjestyvät maanosittain ja maittain, eivät kronologiseen järjestykseen kuten ennen.

Ja lisäsimme sivulle ”kestolinkit” joihinkin blogin suosituimpiin juttuihin:

suosittelemme

Ja sivun oikeaan ylälaidassa näkyvät nyt lukijoiden suosikit edellisen muutaman päivän ajalta. Viimeisimmät jutut löydät pääsivulta ja hiukan vanhemmat sitten Vanhemmat ikonista sivun alalaidasta.

suosituimmat

Vanhat jutut olen luokitellut uuden rakenteen mukaisesti koko blogin elinajalta!

Muutakin parannustyötä riittää: 100 maata -jutun kirjoitan sivun matkalinkkien uudistamisen jälkeen uudelleen jossain vaiheessa ja tuon Kaikki paitsi purjehdus on turhaa ”linkkiluettelon” muokkaaminen enemmän artikkeliksi on ollut jo pitempään työlistallani, mutta nämä eniten näkyvät uudistukset on nyt tältä erää tehty.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *