Grönlanti

Heinäkuu on hyvä aika matkustaa pohjoiseen.

Omalta osaltamme Grönlanti ei vielä ole siirtynyt ideasta suunnitelmaksi, eli en tiedä tulemmeko koskaan siellä käyneeksi. Grönlanti matkahaaveita

Maailmanmatkaajien keskuudessa käytiin kevättalvella hiukan keskustelua Grönlannista ja suositeltiin kovasti Ilulissatia Nuukin rinnalle/sijaan. Ilulissatin jäävuono on muuten ainoa Unescon maailmanperintökohde Grönlannissa ja sen myötä Ilulissat on Grönlannin suosituin turistikohde.

Grönlanti matkahaaveita Ilulissat

Ilulissatin mainitun kauneuden lisäksi syytä Grönlannin päätymiseen matkasuunnitelmiimme saattaisi olla TCC-Euroopan täydentäminen Wikipedia-Euroopaksi (valtiotasolla) ja TCC:n osalta käsittämään kaikki Pohjois-Atlanninkin TCC-alueet, ja näistä meillä uupuu edellisistä Kazakhstan ja siis jälkimmäisistä Grönlanti.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.