Oikealla tiellä

Joensuun reissun, blogikurssin ja soutuveneen talviteloille laittamisen lomassa olemme myös käyneet läpi Pohjois-Espanjan matkamme valokuvia.

Varsinaisten kuvakokoelmien – Bilbao, Caminoa kävellen, Pamplonasta Astorgaan ja Santiago ja Finisterra – valmistumista odotellessa ennakkona pieni kokoelma pyhiinvaeltajia oikealla tiellä pitäviä Pyhän Jaakon simpukoita väliltä Bilbao – Finisterra.

Kuvakokoelma, vaikka siinäkin on 21 kuvaa, on pieni – verrattuna siihen määrään mitä näitä simpukoita ja nuolia reitin varrella, eri muodossa ja väreissä, on!
(Nähdäksesi kaikki 21 ja/tai mielenkiintoisimmat isompina kuvina klikkaa tästä tai alla olevasta kuvasta.)

Simpukat

Oikeasta kävelystä Pyhän Jaakon tietä ovat tietysti monet kirjoittaneet – tässä  linkki yhden matkabloggaajakolleegani pyhiinvaelluskertomuksiin.
Samaiseen Kotona kaikialla -blogiin on toteutettu matkablogihaku, jolla voi yhdellä haulla hakea jotain kiinnostavaa kohdetta n. 60 suomenkielisestä matkablogista – mukana tietysti myös Meriharakka.net.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Kiitos linkkauksesta!
    Kuvat kuljettivat ajatukset heti toukokuiseen kävelyymme. Monenlaisia reittimerkkejä sitä löytyi matkan varrelta ja simpukoita tuli bongattua vaikka mistä. Mielenkiintoista merkeissä oli myös se, että monissa risteyksissä niitä oli useita erilaisia. Oli kai vaan aina uudestaan todettu, että merkinnät ei ole riittäviä ja lisätty vielä yhdet varmuuden vuoksi :) Nykyään siellä on kyllä hankala eksyä reitiltä, ellei sitten ole pimeään aikaan liikenteessä.

  2. says: Pirkko

    Mehän kävelimme vain 4 päivänä keskimäärin ehkä n. 5 km – ja reitiltä emme eksyneet, mutta viimeisellä kävelyllä kävi kyllä sikäli hauskasti, että tarkoitus oli ollut kävellä Boenten kylään (n. 4 km) mutta emme huomanneet vähän sivussa odottavaa bussia ja kävelimme vauhdissa ohi ja vasta vajaan 7 km:n kohdalla Albatrosin opas soitteli ja kyseli peräämme, että missä me oikein olemme! Poimivat sitten bussiin tuolta hiukan kauempaakin kyllä!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *