Pyhiinvaeltajien reitillä kuvakertomuksina

Matkan aikana kirjoittamieni juttujen täydennykseksi vielä kuvakertomukset matkalta. Tsempattiin näiden kuvien läpikäynnin kanssa viikonloppuna, niin ei tarvitse sitten enää palata Espanjaan tiistaina alkavan Moldova + Transnistria matkan jälkeen!

Tällä kertaa tosiaan monikossa, sillä näimme viikossa niin paljon, että tuntui järkevältä jakaa ne näihin kokonaisuuksiin: Bilbao, kävellen pyhiinvaeltajien tiellä, kulttuurinähtävyydet Pamplonassa, Burgosissa, Leonissa ja Astorgassa (ja muutamassa muussakin paikassa tuolla reitillä) ja lopuksi vielä Santiago ja Finisterra.

Bilbao Pyhän Jaakon tiellä
Pamplonasta Astorgaan Santiagosta Finisterraan

Ja lopuksi vielä tähänkin juttuun linkki jo aikaisemmin julkaisemiini kuviin Pyhän Jaakon tien tienviitoista.

Pyhän Jaakon simpukat

Ja linkit matkan varrelta tästä matkasta kirjoittamiini juttuihin, nekin vielä kertauksena tässä:

(Jos haluat seurata koko matkaa alusta loppuun, niin valitse ensimmäinen juttu ja jatka siitä aina jutun alalaidasta löytyvien linkkien avulla.)

Portugalissa, Portossa, olimme niin vähän aikaa, että jo julkaisemiemme kuvien lisäksi tässä vain muutama lisäkuva – muutamasta tunnista kaupungissa ei ole kuvakertomukseksi!
Värejä Portossa riitti, niin itse Ribeiran kaupunginosassa kuin sen turistikaupoissa. Turisteille oli tarjollamm. kaikkea korkista – mutta jotenkin jäin kaipaamaan perinteisten artikkelien rinnalle uusia, vaikka iPadin suojan olisin voinut ostaakin, mutta sellaista ei ollut tarjolla!

IMG_6967
??????????????????????????????? ???????????????????????????????
IMG_6975
IMG_6976

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *