Tammikuun kuva

Espoo, sea, ice, snow, wallpaper

Tammikuu ei ole matkailukuu – ei ainakaan ole ollut meillä kovin usein.
Etsiessäni kuvaa tammikuulle ajoittuneista matkoista tarjolla olisi ollut Istanbul vuodelta 2010, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan kuukaden kuvaksi tämän talvisen kuvan kahden vuoden takaa. Kuva on otettu iPhonella hiihtoretkellä Etelä-Espoon saaristossa, retkellä, jolla oletimme kiertävämme muutaman lähisaaren lumisella jäällä ja sitten yhden saaren takaa aukenikin tällainen näkymä! Oli pakko pysähtyä kuvaamaan sitä, talvinen merinäkymä oli sen verran vaikuttava. Oli pakko myös miettiä hiukan reittiä, emme olleet olettaneet jäärajan olevan näin lähellä! Mutta pääsimme onnellisesti kotiin, putoamatta jäihin tai veteen.

Alkuvuodelle suunnitelluista matkoistamme tammikuulle ajoittuu tänä vuonna pistäytyminen Tukholmaan – lentäen, sillä Tukholma houkutteli enemmän kuin elämä laivalla. Mutta lisää Tukholmasta ihan pian, lähdemmehän sinne jo 9. tammikuuta!

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *