Toukokuun kuva – Wien

Gloriette feature

Schönbrunn 2016

Kuva on Schönbrunnin linnan puutarhasta Wienistä. Kukkiva visteriakuja houkutteli paljon kuvaajia ja tyhjää kujaa sai hetken odottaa, mutta olihan se sen arvoinen!
Jutun alussa oleva kuva puolestaan on Gloriettesta, Schönbrunnin näköalaterassista. Glorietten kahvilasta on loistava näköala linnan puistoon, eli suosittelemme.

Lomapäiviä maksimoidessamme päädymme usein olemaan juhlapyhinä matkoilla. Tänä vuonna vappuviikonlopussa ei varsinaisesti ollut yhtään ylimääräistä lomapäivää, mutta alkuvuodesta kertyi hiukan ylitöitä, joten ylityövapailla pääsimme Wieniin kolmeksi päiväksi (+ matkapäivät).

Wieniin päädyimme – paitsi edullisen lento + hotellitarjouksen takia – idealla, että käydään uudestaan sellaisissa Euroopan kaupungeissa, joissa emme vuosikymmeniin ole käyneet. Wienin, Lissabonin ja Pariisin jälkeen jonossa ovat ainakin Hampuri, Amsterdam ja Ateena, muttei välttämättä tässä järjestyksessä eikä edes muita Euroopan kaupunkeja poissulkien.

Muita ulkomaan matkoja toukokuulle meillä ei ole suunnitteilla, mutta kevättä onkin kiva kokea myös kotimaassa: osaltamme vuorossa on Naantalin seutu ja siellä ihan erityisesti Meriharakka kuukauden loppupuolella!

Meriharakka Naantali

(Jos haluaisit tuon kalenterikuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background. Tai jos haluat tehdä omasta kuvastasi taustakuvan kalenterilla, niin voit tehdä sen tällä työkalulla.)

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Marjo

    Wien on ihana kaupunki ja nyt katsoessani teidä matkakuvia minua kutkuttaisi lähteä taas sinne. Edellisestä reissusta onkin jo aikaa.

  2. Kiitos Marjo! Wien onkin helppo kohde, suoria tarjouslentojakin tuntuu olevan kivasti – mekin päädyimme kaupunkiin uudestaan juuri nyt ihan yhden Lentodiilin tarjouksen innoittamana.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.