Linnanmäen Taiga – arvonta!

Linnanmaki Derby
Linnanmaki Derby

Kaupallinen yhteistyö Linnanmäen huvipuiston kanssa

Olet varmasti jo kuullut Linnanmäen kauden 2019 uutuudesta, Taigasta?
Taiga aukeaa yleisölle 18. kesäkuuta ja on varmasti ainutlaatuinen vuoristorataelämys koko maailmassa! Sen huippunopeus on 106 km tunnissa, radalla on pituutta 1,1 kilometriä ja korkeutta 52 metriä ja se on kuulemma optimoitu siten, että se on paitsi hurja, niin myös mukava aikuisillekin huvipuistokävijöille. Kierros kestää minuutin, sen aikana kiihdytetään kahdesti ja pää käy alaspäin neljästi. Uuden vuoristoradan pituusrajoitus on 140 cm.

Linnanmäen Taiga
Taiga-vuoristorata (kuva Linnanmäen mediamateriaaleista)

En ole ihan varma tuosta mukavuudesta aikuisille, mutta ehkä Sinä haluaisit testata sen ystäväsi kanssa ensimmäisten joukossa?

Arvomme uutiskirjeemme tilaajille 10. kesäkuuta kaksi kahden rannekkeen pakettia. Arvontaan pääset mukaan tilaamalla Meriharakan uutiskirjeen 10. kesäkuuta 2019 mennessä, jolloin suoritamme arvonnan:


Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja, olet automaattisesti mukana!

Vuoristorata, herkkuja ja pelejä

Jos Taiga vielä vähän hirvittää, niin älä sure, eihän siihen ole pakko mennä.
Me verryttelimme jo toukokuussa käymällä muutaman vuoden tauon jälkeen kohta seniori-ikäisessä vuoristoradassa ja se oli ihan sopivasti jännittävää seniorillekin!

Tutustuimme samalla reissulla hiukan myös Linnanmäen tämän kesän kahvila- ja ravintolatarjontaan ja erityisesti överipirtelöt jäivät mieleen. Ehkä nekin ovat melkein övereitä nautittavaksi, mutta vähintäänkin kauniita katsottavaksi – ja kuvattavaksi, sillä Cafe Donitsissa on nyt myös uutuutena kolme ”kuvauslaatikkoa”!

Overipirtelot Linnanmaki
Överipirtelöitä kerrakseen (kuva Linnanmäen mediamateriaaleista)

Överipirtelöt Linnanmäen Taiga

Jos makea tässä muodossa tuntuu vähän överiltä, niin voimme myös suositella Hodarispotia, joka lupaa kaupungin suurimmat hodarit. Sen verran harvoin syömme Helsingissä hodareita, etten osaa arvioida tämän väitteen todenmukaisuutta, mutta jos olet hodarifani ja ehkä hodaritietäjäkin, niin käy testaamassa ja tee oma arviosi asiasta!

Linnanmäki hodari

Kokeilimme myös Derbyä, joka on yksi niistä Linnanmäen peleistä, jotka on todella pienellä muutostyöllä saatu myös pyörätuolilla liikkuvien huvipuistokävijöiden käyttöön –  ei tarvittu kuin yhden penkin poistaminen ja voilá: pyörätuolissakin istuen pääsee pelaamaan. Yllättävän kivaa tuokin oli, parin vuoden tauon jälkeen (vaikka suurempaa menestystä pehmoeläimen muodossa ei tullutkaan).

Linnanmäki Derby Linnanmäen Taiga

Osallistuimme huhtikuussa 2019 Linnanmäen kevään lehdistötilaisuuteen.
Arvottavat rannekkeet saimme osana lehdistömateriaalia.

Tags from the story
, ,
Join the Conversation

8 Comments

 1. Taiga pitää kyllä päästä testaamaan jossain vaiheessa! :) Kalliossa asuvana Lintsi on kyllä kiva miniloma omassa kotikaupungissa, tykkään käydä siellä muuten vaan kävelyllä ja syömässä hattaraa.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Iida! Lintsi on kyllä sikäli kiva, että sen tunnelmaan pääsee alueella haahuilemalla, vaikkei kävisi yhdessäkään laitteessa.

 2. says: Sini

  Tuo vanha vuoristorata on minulle ihan tarpeeksi jännä mutta kun mennään pää ylösalaisin, se hirvittää.. ?

  1. says: Pirkko

   Kiitos Sini! Minulla pahin on toistaiseksi ollut Space Mountain Pariisin Disney-puistossa – silmät vaan kiinni ja ajatukset siihen, että ei tämä kovin kauaa voi kestää …

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *