Salakavala tukos – juttu Apu Terveys -lehdessä

Apu Terveys Veritulppa

Apu Terveys -lehden numerossa 6/2021, joka ilmestyy huomenna 22.7. teemana on vakavat veritulpat – enemmän tänä kesänä ehkä koronaan kuin pitkien lentojen riskeihin liittyen. Tuo pitkiin lentoihin liittyvä riski laukesi osaltani syksyllä 2017 paluulentoketjun Honolulu – Seattle – Lontoo – Helsinki jälkeen laskimoveritulppana. Kun bloggaajakolleegani Maarit Vuoristo pyysi, että kertoisin tarinani kesän Apu Terveys – lehdessä, niin lupauduin, tietysti, mukaan – onhan aihe tärkeä. Maarit kirjoitti jutun pienen haastattelun pohjalta ja valokuvaaja Kristiina Kurrosen kanssa vietimme jutun tiimoilta mukavan kuvaussession jo toukokuussa Haukilahden uimarannalla.

Apu Terveys Veritulppa Apu Terveys Veritulppa

Apu Terveys -lehden jutun voit lukea etsimällä lehden käsiisi lehtipisteistä tai kirjastosta tai ostamalla sen diginumerona esimerkiksi Lehtikuningas -palvelusta, kunhan se sinne ilmestyy (numero on siis 6/2021).

Tuosta veritulppakokemuksesta kirjoitin melko tuoreeltaan blogijutunkin aikoinaan, mutta lehdessä nyt julkaistussa artikkelissa asiaa käsitellään laajemmin myös asiantuntijalääkäreiden kanssa ja myös koronaan liittyen, eli jos aihe yhtään enempää kiinnostaa, niin kannattaa etsiä tuo uusi lehti käsiinsä.

Keuhkoveritulppa vei sairaalaan

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.