Delhi ja Agra

Delhi

Pari ensimmäistä päivää Intiassa takanapäin ja ensimmäiset havainnot Intiasta tuoreena mielessä: värikästä, likaista ja paljon ihmisiä! Pienikokoinen intialainen mies kuljettaa meitä kahta isokokoista länsimaista ihmistä polkupyöräriksalla Delhin basaarikujia. Vajaa 200 km matka Delhistä Agraan on melkein yhtä ruuhkaa, rekkojen, bussien, autojen, skootteririksojen, polkupyöräriksojen, skoottereiden, polkupyörien, ihmisten ja lehmien edetessä samaa väylää kaistoista kovin paljoa välittämättä. Taj Mahal on … sellainen kuin kuvissa – ja ruuhkainen. Iltaisin otamme lomaa ”oikeasta” Intiasta viiden tähden hotelleissa, joissa ei ole likaista eikä ruuhkaista.

Tässä vielä yksi ”joulukuva” Taj Mahalista – huomaa joulutähdet kuvan etualalla!

Lisää kuvia Delhistä, Taj Mahalista ja Agrasta on näissä kuva-albumeissa:

ja lisää asiaa koko Pohjois-Intian kierroksestamme tässä jutussa:

Pohjois-Intian kiertomatka

Tags from the story
, ,
Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *