Delhi ja Agra

Delhi, Punainen linnoitus Delhi, Mahatma Gandhi Agra, Taj Mahal

Pari ensimmäistä päivää Intiassa takanapäin ja ensimmäiset havainnot Intiasta tuoreena mielessä: värikästä, likaista ja paljon ihmisiä! Pienikokoinen intialainen mies kuljettaa meitä kahta isokokoista länsimaista ihmistä polkupyöräriksalla Delhin basaarikujia. Vajaa 200 km matka Delhistä Agraan on melkein yhtä ruuhkaa, rekkojen, bussien, autojen, skootteririksojen, polkupyöräriksojen, skoottereiden, polkupyörien, ihmisten ja lehmien edetessä samaa väylää kaistoista kovin paljoa välittämättä. Taj Mahal on … sellainen kuin kuvissa – ja ruuhkainen. Iltaisin otamme lomaa “oikeasta” Intiasta viiden tähden hotelleissa, joissa ei ole likaista eikä ruuhkaista.
Joulu Taj Mahal

Tässä vielä yksi “joulukuva” Taj Mahalista – huomaa joulutähdet kuvan etualalla!

(Linkki koko matkan kuvaukseen, jossa myös linkit valokuva-albumeihin).

Artikkelin avainsanoja
, ,

1 Comment

Comments are closed.