Laivauutisia

Terhi Saiman

Tämä blogi on nimetty syksyllä 1997 hankkimamme Artina33 -merkkisen purjeveneen, jonka nimeksi tuli S/Y Meriharakka mukaan. Syksyllä 2006 myimme sen Pirkon veljelle (joka oli tullut veneen osa-omistajaksi jo aikaisemmin) – mutta kun vene jäi sukuun, niin vähintäänkin vierailimme sillä joka kesä senkin jälkeen.

Tänä syksynä veljeni myi veneen pois, vuosimallia 1988 oleva vene ei enää tilaratkaisuiltaan täyttänyt hänen nykyisen perheensä tarpeita ja olihan veneellä jo ikääkin, yli 20 vuotta. Eli nyt ei sitten S/Y Meriharakasta ole enää jäljellä kuin muistot – mutta niitä toki on, hienoja ja paljon!

Mutta, veneitä tulee ja veneitä menee. Ennen S/Y Meriharakkaa oli S/Y Pica Pica (Sunwind 27) ja rinnan S/Y Meriharakkan kanssa oli välillä M/Y Harakka (Bella 561 HT) ja kauan kauan sitten kesämökillä Paraisilla pieni Robuster soutu/moottorivene.

Tänä syksynä hankimme viidennen veneemme – Terhi Saiman -merkkisen soutuveneen. Tarkoituksena soutaa lähivesillä ihan liikunnan vuoksi. Mutta toki liikunnan lomassa Espoon saaristossa ehtii ihailemaan maisemiakin ja vesillä, vaikka olet vain muutama sata metriä kotirannasta, veneellä on heti kesälomafiilis!
Toki syksy tulee ja tämän kesän soutureissut loppukesästä hankitulla veneellä jäävät alle 10 kertaan, mutta ensi kesänä sitten taas.

soutuL

soutuP

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.