Monacossa DECvillen ja Decus Europen välissä 1985

Monaco 1985

Syksyllä 1985 osallistuimme, molemmat, Digitalin järjestemään Decville ’85 konferenssiin Cannesissa.
Tiistaista perjantaihin kuuntelimme tiukasti (?) luentoja Palais de Congresissa ja tutustuimme Cannesiin ja nautimme, silloin vielä asiakkaina, Digitalin kestitsemisestä!
Cannesissa asuimme Gray D’Albion -hotellissa.

Viikonlopuksi vuokrasimme auton ja kävimme Monacossa, Nizzassa ja St. Tropezissa. Monacossa kiertelimme keskeisimmät nähtävyydet – ehkä eniten mieleen kaupunkikuvasta jäi kaupungin nouseminen korkealle rannasta katsottuna. Cannesissa tai Nizzassa ei ollut tarvetta saada mahtumaan niin paljon asuntoja pienelle alueelle!

Monaco
Klikkaa tästä tai kuvaa Monacon matkaamme kuvakertomuksena

Seuraavalla viikolla osallistuin Cannesissa Decus Europe -kokoukseen, siihen jopa ihan virallisessa roolissa, Suomen Decuksen silloisena puheenjohtajana. Viikko alkoikin silloisen Suomen Digitalin tj:n Pekka Roineen tarjoamalla illallisella.
Decus Europe -konferenssi tarjosi luentoja toisen viikon aina perjantaihin asti ja lisää juhlia hienoissa hotelleissa ja jopa laivalla Cannesin edustalla.

Paluumatkaan kului sen aikaisilla lentoyhteyksillä koko seuraava lauantai reittiä Nizza – Pariisi – Bryssel – Helsinki.
Tällä matkalla muuten sattui yksi harvoista matkailuhistoriamme ylibookkaustilanteista – menomatkan Nizzaan piti sujua reittiä Helsinki – Kööpenhamina – Nizza, mutta emme mahtuneetkaan Helsinki – Kööpenhamina välille ja meidät reititettiin uudelleen siten, että kävimme välillä kotonakin odottamassa n. 4 tuntia ennen kuin lensimme Göteborgin kautta Amsterdamiin, jossa olimme yötä, ja josta vasta iltapäivällä seuraavana päivänä jatkoimme Nizzaan.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.