Moniulotteinen työmatka

biisoni brandenburg

Kuluneen viikon tiistaina kävin työmatkalla Nokialla Salossa.
Tällä kertaa vierailuun Salossa mahtui muutakin kuin työtä – päivän päätteeksi kävimme (Lassekin ajoi Saloon tätä varten iltapäivällä) Salon taidemuseossa katsomassa luontokuvaaja Jim Brandenburgin kuvia. Olivat upeita, monet. Aika erilaisia kuin perusturistikuvat (lue: meidän ottamat kuvat) vaikka Afrikan safareilta, joissa on lähinnä tavoiteltu eläintä tarkasti keskellä kuvaa. Oheisessa näyttelyn ”tärkeimmät kuvat” – ne 4, jotka ovat International League of Conservation Photographersin ”Maailman Top 40 luontokuvaa” -listalla.
Näyttely on ihan Salon rautatieaseman lähellä ja avoinna lähes toukokuun loppuun asti, joten vielä ehtii!

Samaisena päivänä Salossa oli myös lehtikuvaajia ihan kohtuullisesti, sillä myös Sauli Niinistö ja Jenni Haukio päättivät vierailla mm. Nokialla – mutta kuvat Saulista ja Jennistä eivät ole ihan samaa luokkaa kuin nämä, joten jätetään ne väliin.

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.