Kesäsaaria

Facebookin puolella on tänään jaettu National Geographicin Top 10 -listoista saarilistaa.
Kun heti listan 2 ensimmäistä saarta ovat minustakin olleet tosi hienoja kohteita, niin on ihan ”pakko” jakaa tämä lista.

Nantucket

Nantucket Top 10 saarilista

Ensimmäisenä siis Nantucket, jossa kävimme toissa kesänä – jaoimme parin viikon New Yorkin matkaan osiin viikko New Yorkissa ja toinen saarilla, osa ajasta Nantucketilla ja osa viereisellä Martha’s Vineyardilla. Ihan huippuja nuo saaret, mutta erityisesti Nantucket. Jos olet suunnittelemassa kesämatkaa New Yorkiin, niin kannattaa miettiä, jos vaikka samalla reissulla voisi tutustua näihin!

IMG_0556
Kukkaloistoa Scilly-saarilla

Toisena listalla on Scilly-saaret Englannin länsipuolella. Puutarhoja ja rantoja ja pikkukaupunki-idylliä. Samoin, jos kesämatkasi suuntautuu Lontooseen, niin kannattaa tutkia mahdollisuutta vierailla muuallakin Englannissa, Cornwallissa ja vaikka ihan näille saarille asti.

Meille jossain määrin tutuista paikoista listalle mahtuivat myös Kanarian saaret, Tahiti ja Thaimaan saaret Andamaanienmerellä, esimerkiksi Koh Phi Phi, mutta näitä en ehkä luonnehtisi kesäsaariksi!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.